Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Produkti

Bora® WP

Je mikrobiološki pospeševalec rasti.

Mikrobiološki pripravek Bora® WP vsebuje spore in micelije hiperparazitske glive Beauveria bassiana, katera ustvari neugodne razmere v zemlji za talne škodljivce. Hkrati se veča število koristnih mikroorganizmov v zemlji, kar pripomore h krepitvi rastlin.

Bora® WP je za ljudi in okolje neškodljivo biološko sredstvo.

Njegova uporaba vpliva na zmanjševanje obremenitve tal s kemičnimi sredstvi ter na zmanjšanje uporabe pesticidov v kmetijski pridelavi.

Proizvajalec:
Opis

Opis

Aktivna vsebina: glive Beauveria bassiana BB1 (soj NCAIM 128/2010) 5 m/m%

Karenca: 0 dni

Sredstvo je posebej priljubljeno v kulturah:

Jabolka, marelice, višnje, kumare,…

Način delovanja
Pospeševalec rasti Bora® WP vzpodbuja razvoj rastlin in ustvari neugodne razmere za talne škodljivce. Aktivna sestavina sredstva, gliva Beauveria bassiana zavre proliferacijo larv žuželk, prisotnih v prsti. Uporaba za pripravo zemlje za enoletne posevke je priporočena jeseni in spomladi. Delovanje gliv v zemlji je aktivno nekaj mesecev, ugodni učinki na rastline pa so občutni skozi vso rastno sezono in še v naslednjem letu po uporabi. Sredstvo je dovoljeno v ekološki pridelavi.
Naročilo